Неплатен фиш или акт – спират те на границата?

неплатен фиш или акт, адвокат в пловдив и софияНеплатен фиш или акт – спират те на границата? Ново предложение на МВР! Излизането от България може да се окаже невъзможно! Това ще е така ако имате неплатени фишове, актове, пътни глоби, наказателни постановления по Закона за движение по пътищата.

Възможно ли е да спират на границата всички с неплатен фиш или акт?

Такъв пилотен проект вече е заработил на изхода към Сърбия. Вътрешният министър Младен Маринов бил на място, за да инспектира предприетите мерки и организация на работа преди очакваното интензифициране на трафика през пункта в следващите месеци.

Повече е “ЧСИ ще събират неплатени глоби на шофьори“. Автор Росен Димитров – адвокат в Пловдив и София.

ЧСИ ще събират глоби по Закона за движение по пътищата?
Рецидивистите с много неплатени глоби по Закона за движение по пътищата да бъдат дадени на частните съдебни изпълнители, които да ги съберат. Това ще предложи до дни на ръководството на МВР Камарата на частните съдебни изпълнители.

обжалване на фиш глоба, наказателно постановление, адвокат в Пловдив и СофияНа този етап, заради въведените гранични рестрикции, ГКПП-Кулата е вторият по натовареност граничен пункт, след ГКПП Дунав мост-Видин.

Към момента на денонощие на вход и изход преминават 2 400 тежкотоварни и около 700 леки автомобила. Същевременно се очаква и засилен трафик през пункта заради предстоящия летен туристически сезон. Дали предложените мерки ще имат ефект и ще доведат до напълване на държавания бюджет предстои да разберем.

Повече в “Наказателно постановление, акт и адвокатските разходи“. Автор адвокат Росен Димитров – авдокат в София и Пловдив.

Как да обжалвам глоба с фиш и наказателно постановление?

Обжалване на наказателно постановление.Често наказаното лице не е доволно от наказанието, което му е наложено. То счита, че не е трябвало въобще да бъде наказвано, или наказанието да е по-леко. Ако това е така, то недоволното лице може да обжалва наказателното постановление в съда

На място бе обсъдена и възможността в кратки срокове да заработи изнесен терминал за проверка на неплатени санкции по фишове и наказателни постановления за нарушения на ЗДвП.

Повече в “КАТ ми свалиха номерата на колата… Какво да правя?“. Автор адв. Росен Димитров.

“КАТ ми свалиха номерата на колата за една година! Какво да правя? Това законно ли е? Колата е нужна не само на мен, а на цялото семейство!“

Такъв вече е инсталиран пилотно на ГКПП-Калотина и от 3 юни до момента са засечени 1722 неплатени фиша на стойност ‪205 290 лв.

адвокат за обжалване на глоба, фиш, акт, наказателно постановление Пловдив и СофияНа граничния пункт „Кулата“ работят и съвместни екипи за противодействие на контрабандата, в които са включени служители на ГДГП, Агенция „Митници“ и на НАП.

За целта са инспектирани хода на реконструкцията на ГКПП-Кулата. Обсъдено е с ръководството на граничния пункт детайли, които биха облекчили трафика и пътуващите.

Това ще се постигне с увеличаване на трасетата, продължаване на добрата практика от миналата година чрез мобилни устройства да се проверяват личните документи на пътуващите в автобуси, организация на граничните екипи.

Повече на www.advokatdimitrov.com

*Източник: Topnovini.bg

**Заглавие и редакционни промени – Росен Димитров, адвокат в Пловдив и София.

Едно мнение за “Неплатен фиш или акт – спират те на границата?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *