До: г-жа Елена Йончева

Елена Йончева - адвокат

Уважаема г-жо Елена Йончева,

Пиша Ви във връзка с молбата Ви с Вас да се свържат български адвокати. Търсите такива, които не се страхуват да водят делото Ви за клевета срещу г-н Бойко Борисов.

Аз, като български адвокат, не се страхувам да водя дела срещу политици. Независимо дали са бивши, настоящи. Без значение на каква позиция се намират.

Мисля, че не съм единствен. Няма български адвокат, който да изпитва страх от сблъсъка в съдебна зала с политици, институции, банки, застрахователи. Както и всички, които се считат за силните на деня.

Аз, а и всички адвокати, сме положили клетва да защитаваме правата и законните интереси на българските граждани. Да се борим за тях с всички позволени средства на закона. Вие, както и всеки български гражданин имате право на адвокат, който да Ви представлява в съда.

Ако считате, че Вашата репутация е непозволено уронена и сте претърпели вреди вследствие на неправомерните действия на друг (без значение кой), то аз ще направя всичко по силите си, за да го осъдите. Както и да получите справедливо обезщетение от съда.

Горното – в случай, че ми гласувате доверие, каквото е безусловно необходимо в отношенията клиент-адвокат. Ще вложа цялата си енергия във Вашата кауза, която считате за справедлива и се надявам, и вярвам, че независимият български съд ще отсъди справедливо, съобразно доказателствата по делото.

Последно искам да Ви споделя, че аз не съм привърженик на Вашата политическа партия. Не съм член на никоя такава, но пък редовно упражнявам правото си на глас. Гласувам безрезервно за Вашия основен опонент при избори, както безрезервно ще защитавам Вашите интереси в съда.

*С УВАЖЕНИЕ: адвокат Росен Димитров

3 мнения за “До: г-жа Елена Йончева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *