Бомба за съдебен изпълнител

Бомба за съдебен изпълнител, адвокат пловдив, адвокат в пловдив, lawyer in PlovdivБомба за съдебен изпълнител.

Взривната вълна е потрошила прозорци на съседната кооперация. Взривно устройство в лека кола, паркирана в гараж на улица „Иван Асен II” №185 в Стара Загора, се е взривило около 2:10 ч. тази нощ.

Взривната вълна е потрошила прозорците от първи до трети етаж на кооперацията, където се намира гаража. По чудо няма жертви и ранени, а само материални щети.

Повече за съдебен изпълнител тук.

Взривеният автомобил „Мерцедес” е собственост на частен съдебен изпълнител, част от екипа на Кръстьо Ангелов. На мястото на експлозията се извършва оглед от специализиране екип на МВР от София.

Бомба за съдебен изпълнител.

Преди време обект на атака бе друг Частен съдебен изпълнител. За посегателството съобщи сайтът podtepeto.com

Мощна бомба бе заложена в кантората на частния съдебен изпълнител Петко Илиев. Полиция и частен СОТ са отцепили и в момента района на офис сградата на Чифте баня, собственост на юриста. Адската машина е обезвредена от специалисти от ДОТО и няма опасност от взрив. В момента експертите още са на място, като се очаква ужасяващото устройство да бъде преместено при свръх мерки за сигурност.

Бобма за ЧСИ в Пловдив.

Неизвестни атентатори са хвърлили бомбата на първия етаж в постройката на улица „4-ти януари“. Те строшили стъкло на партера и метнали пакета с все още неустановено количество взривно вещество. От него стърчали жици. Служител на Илиев видял подхвърлената „изненада“ и се обадил първо на съдебния изпълнител, а после и на охранителната фирма, която се грижи за сигурността в билдинга. После идва и полицията. Екипите на ДОТО я обезвреждат на място. По непотвърдена информация, мощта на взривното устройство е била изключително сериозна.

Източници: Traffic news Под тепето

Свързани теми: – Заплащиха ме с ЧСИ.Ще Ви платя после, само ми помогнете с този ЧСИ!Искам да говоря с ЧСИ.

Заглавието е на адвокат Росен Димитров, източници на новините сайтовете: Трафик Нюз и Под тепето.

Едно мнение за “Бомба за съдебен изпълнител

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *