Бомба за адвокат

адвокат, Lawyer, Attorney at law Plovdiv

Бомба за адвокат в Монтана от снощи 06.10.2019 г. Съобщава Правен свят!

Напоследък зачестяват случаите на заложени бобми за лица упражняващи юридическа професия. Преди време станахме свидетели на поставена бомба в кола на съдебен изпълнител.

Взривната вълна е потрошила прозорци на съседната кооперация.

Тогава взривното устройство бе поставено в лека кола, паркирана в гараж на улица „Иван Асен II” №185 в Стара Загора, и се бе взривило около 2:10 ч. тази нощ.

Взривната вълна бе потрошила прозорците от първи до трети етаж на кооперацията, където се намира гаража. По чудо нямаше жертви и ранени, а само материални щети.

Подобен случай имаше и в Пловдив. Тогава бомбата бе заложена в кантората на частния съдебен изпълнител Петко Илиев. Полиция и частен СОТ са отцепили и в момента района на офис сградата на Чифте баня, собственост на юриста. Адската машина е обезвредена от специалисти от ДОТО и няма опасност от взрив. В момента експертите още са на място, като се очаква ужасяващото устройство да бъде преместено при свръх мерки за сигурност.

Сега Правен свят съобщава за бомба в колата на адвокат.

Взривиха колата на адвокат в Монтана.

Точно преди седмица в блока отново е бил запален гараж умишлено.

Бомба е избухнала около 3.15 чaсa през нощта на неделя срещу понеделник в гараж на жилищна кооперация в центъра на Монтана, съобщи Нова телевизия.

Бомбата е била поставена в джип, собственост на известния адвокат Красимир Босев. От експлозията са изпочупени повечето прозорци на жилищната кооперация. Колата на адвоката е изгоряла напълно. От ударната вълна едната врата на гаража е изхвърчала 10 метра напред.

Автомобил на екипа на Нова телевизия от Монтана също е пострадал. Колата е със счупени стъкла и е с щети по ламарините. Стената между гаражите на адвоката и репортерката Биляна Борисова е паднала.

Точно преди седмица в блока отново е бил запален гараж умишлено. Жертви няма.

**Свързани теми:
- Адвокат мами клиент...
- Бомба в кла на съдебен изпълнител.
**Снимката и заглавието са на Росен Димитров - адвокат в Пловдив и София.
***Източник: Legalworld.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *