Правна консултация онлайн?

Правна консултация онлайн, онлайн адвокат в пловдив и софия“Не искам да ползвам адвокат от нашия град. Те са няколко, познават се със съдията и с прокурора. Ядат и пият заедно всяка вечер. Освен това мисля, че ме будалкат. Търся добър адвокат от голям град да направим една правна консултация. Ако трябва ще си взема отпуска и ще дойда при Вас…“

Автентичен разказ.

Разказът по-горе съм представил по памет, но с точност близка до пълната. Той е човек от малък град със съд, който се състои от двама съдии. По думите на клиента в градчето имало 5-6 адвокати, на които нямал доверие. Ходил бил при двама от тях, но те му казали коренно различни неща. Поради това решил да си намери адвокат от друг град, на който има доверие.

За да направи правна консултация този, човек бе готов да отсъства от работа и да си загуби целия ден. Освен това щеше да има разходи за път, обяд и други, които щяха да надхвърлят сумата за самата правна консултация.

Липса на време.

правна консултация онлайн, доверен адвокат, съвестен адвокат Пловдив и СофияРазказаният случай не е единствен. Много работещи хора нямат никакво свободно време да се срещнат с адвокат, дори да са в един град. Особено когато търсят адвокат в София и Пловдив. Дори да намерят време за среща, то тогава адвокатът може да е ангажиран. И пак се поставя въпросът: Кога?

Разбира се, не си струва да се правят особени усилия за правна консултация с адвокат. Излишно е да се харчат толкова средства и да се отсъства от работа. Или да се правят срещи след работа. Съвременният живот предлага различни възможности за правни консултации. Един от тях е:

Правна консултация онлайн.

За правна консултация онлайн не са нужни усилия. Всичко, което трябва да се направи, е да се попълни съответната форма в сайта. Или да се използват електронните пощи. Трябва да се сканират или снимат документи, които да се изпратят. Описва се случаят, остава се телефон за връзка и готово. Бързо и лесно. Заплащането е по банков път.

По този начин могат и да се водят дела!

защита от действия на ЧСИ, адвокат за дела срещу ЧСИ, онлайн адвокатНеведнъж съм водил дела на клиенти, които реално не съм виждал. Особено когато са в чужбина. Онлайн се получават предложения от адвокат за вида и начина за решаването на случая. Често клиентите имат едни представи за действията, които трябва да се предприемат. Но тези представи са погрешни. Хората не знаят за правните възможности за тяхната защита.

Например:

Не знаят за различните начини за защита, дори вече да са осъдени. Както и за защитата от действия на ЧСИ. Не са редки случаите, когато хората са осъдени без да знаят. Особено ако са или са били в чужбина.

Повече в “Как ме осъдиха без да знам?“ и “Запор и изпълнителен лист от ЧСИ? Не всичко е приключило“. Автор Росен Димитров, адвокат в Пловдив и София.

Ето защо правната консултация онлайн е силно препоръчителна. Същото е и воденето на дела без реални срещи. Все по-често се случва. Успешно е и мисля, ще се случва за в бъдеще.

Разбира се, има и случаи, при които правна консултация онлайн не е възможна. При тях личната среща между адвокат и клиент е наложителна. Всеки случай е  строго индивидуален и действията следва да са съобразени с конкретиката на казуса.

*Свързани теми:
- Защита от действия на ЧСИ при издаден изпълнителен лист.
- Как ме осъдиха без да знам?
- Запор и изпълнителен лист от ЧСИ? Не всичко е приключило!
- Защита от адвокат и процесуално представителство.
- Правна помощ.
**Настоящата не е изчерпателна и отразява личното мнение на автора като адвокат в Пловдив и София.

2 мнения за “Правна консултация онлайн?

  1. Здравей те вчера докато изпълнявах служебните си задължения като охрана в хипер паркет забелязах лице което да присвоява стока от магазина след напускане на обекта на хипер маркера настигнах извършителя и го помолих да заплати стоката лицето не пожела наложи се да извикам Полиция в момента в който викам полицията лицето побягва и аз го свалих на земята след неговото ставане ми нанася удари в главата докато аз все още говорих с номер 112 следва втори удър от нарушителя в главата ми тогава аз взех мерки за самозащита като го ударих в носа имам лека телесна повреда на главата и шията искам да осъдят нападателя подал съм сигнал в полицията като съм представил и съдебно медицинско свидетелство какви са следващите стъпки за осъждане на нападателя благодаря предварително

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *