В памет на Милен Цветков!

В памет на Милен ЦветковВ памет на Милен Цветков! Вчера надвечер моя приятелка ми писа на месинджър. Написаното беше “Милен Цветков загинал в катастрофа, бе“. Не й повярвах. Реших, че се майтапи, както винаги.

Но!

Все пак реших да проверя. Написах в гугъл “Милен Цветков“ И естествено всички заглавия потвърдиха думите й….

Милен Цветков загина в жестока катастрофа.

Бил съм му гост в предаването. Не се сещам дали четири или пет пъти. Мисля, че получавах покани за участие заради това, че застъпвах теза, която бе противоположна на общо приетата. Мои опоненти са били доста известни личности – политически активисти, депутати, кметове…В памет на Милен Цветков!

 

 

Най-трудният ми опонент.

Най-трудният ми опонент беше водещият. Това бе той – Милен Цветков. Вероятно и затова ме е канил. Според мен водещият често застъпваше тезата на другите гости – тази, с която не съм съгласен. Или когато не застъпва ничия позиция, беше по-благосклонен към моите опоненти.

В памет на Милен Цветков!

Не знам дали съм прав. Ако съм му бил противник в дадена конкретна теза, то дано съм достоен такъв.

Провокиращ!

Често получавах и критика от мои приятели, че “съм му позволявал да ме прекъсва“. Така беше! Милен Цветков беше труден водещ. Най-трудният, при когото съм гостувал и когото изобщо знам. Особено към тези от участниците в предаванията му, с които не е съгласен, какъвто си мисля, че бях…

След предаванията му не се чувствах горд със себе си… Винаги имаше нещо, което пропусках да кажа. Винаги се обвинявах, че наистина “не му дадох да разбере…“.

Исках да му покажа…

Затова, въпреки че беше трудно, не отказвах поканите му. Надявах се да има следващ път, за да се реванширам. Е, този път не дойде….

Наистина съм тъжен за Милен Цветков. Но съм тъжен и за гаврата със смъртта му с политически подтекст. Гаврата към семейството му, че е бил убит, за да мълчи… Не мисля, че Милен някога е мълчал! Още по-малко сега, когато ни гледа отгоре и се смее. Защото той освен, че не мълчеше, много се смееше най-вече на глупостта…

В памет на Милен Цветков!

Милен Цветков е на екран повече от 20 г. Внушението, че е убит за да му затворят устата след толкова години ефир е абсурдно. Използването на нещастни инциденти с големи журналисти за трупане на политически ползи е израз на пълно отсъствие на морал. Нещо повече: то е низко и омерзително.

RIP

Линкове към “Часът на Милен Цветков“ с мое участие.

Предаване от 08.02.2017 г.
Предаване от 08.06.2017 г.
Предаване от 19.09.2017 г.
Предаване от 13.03.2018 г.

Повече на www.advokatdimitrov.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *